Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LC Lempäälä

Kiitos veteraanit konsertti 

LC Lempäälä kunnioitti ja muisti heitä, jotka talvi- ja jatkosodan aikana puolustivat itsenäisyyttämme rintamalla ja muissa tehtävissä.  Yhdessä Lempäälän kunnan ja Lempäälän sotaveteraanit ry:n kanssa veteraanipäivän aattona järjestettyä "Kiitos Veteraanit"  juhlakonserttia seuraamassa oli lähes täysi Hakkarin liikuntahalli.  Tilaisuuden kunniavieraana olivat Lempäälän ja Vesilahden  sotaveteraanit ja lotat saattajineen. Veteraaneja avustamassa oli myös partiolaisia kaikista kolmesta Lempäälän partiolippukunnasta.

 

Tervehdyksessään veteraaneille ja konserttiyleisölle kunnajohtaja Heidi Rämö totesi, että sotiemme veteraaneilta elämä on vaatinut paljon, paljon enemmän kuin sen jälkeisiltä sukupolvilta. Hän toivoi, että arvostaisimme sitä yhteiskuntaa ja sen palveluja, jossa elämme. Silloin osaisimme myös suomalaisina ja kansalaisina  arvostaa sitä kaikkea, mistä osa on joutunut luopumaan, jotta tulevilla sukupolvilla on tulevaisuus.

 

Ilmavoimien soittokunta solistinaan Tomi Markkola hurmasi yleisön ja tilaisuuden kruunasi  Johanna Pirttilahden ammattimainen juonto.

 

Tilaisuudessa Lionsclub Lempäälä lahjoitti sotaveteraaneille kuntoutukseen ja virkistykseen 4000€. Lisäksi partiolippukunnat, Kyynärön Kiertäjät, Kanavan Vartijat ja Erä-Pirkot saivat kukin 800 € toiminta-avustuksen.

 

LC Lempäälä kiittää esiintyjiä ja juontajaa miellyttävästä viihdekonsertista, Lempäälän kuntaa saumattomasta yhteistyöstä sekä konserttia tukeneita  sekä lippujen ennakkomyyntiin osallistuneita tahoja sekä tietenkin hienoa yleisöä.

  

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin