xx

Lastentapahtuma Nurmen Lavalla 9.8.2015
keskiviikko19.8.2015 Lempäälän Vesilahden Sanomat

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
LC-Lempäälä luovutti Nurmen lavan kesätanssien vesikassan tuoton

TAYS:n Vastasyntyneiden teho-osastolle 14.9.2015.

Luovuttamassa  Sinikka ja Jouni Vaitniemi

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Lakanoita TAYS:n Vastasyntyneiden teho-osastolle 

LC-Lempäälän Ladyt kävivät luovuttamassa 10.12.2015 Vastasyntyneiden teho-osastolle talkoilla ompelemiaan lakanoita ja tyynyliinoja. Idea lakanoiden hankinnasta syntyi aikaisemmin syksyllä, kun klubin edustajat luovuttivat Nurmen lavan tansseissa kesän 2015 aikana kertyneen vesikassan varat osastolle. Vierailulla ilmeni, että osaston lakanavarasto on nykyisellään pieni ja lisäksi monista pesukerroista johtuen loppuun kulunutta. 
Puuhanaiset ehdottivat seuraavassa kokouksessaan että ostettaisiin lakanakangasta ja ommeltaisiin talkoilla ne luovutuskuntoon. Kankaat hankittiin kangaskauppa Lempalasta, osa kankaista oli tilattu Englannista asti. Kangaskauppa tuki osuudellaan merkittävästi tätä hankintaa. Ladyt kokoontuivat ompelemaan yhtenä marraskuisena iltana lakanoita. Usean koneen ja saumurin säestyksellä saatiin illan tuotokseksi kolmekymmentä pussi-, ja aluslakanaa sekä tyynyliinaa. Lopuksi lakanat vielä pestiin ja silitettiin. Näin pienet käyttäjät pääsevät jouluksi uusiin lakanoihin.

Lakanoita luovuttamassa (vas.)Airi Kivelä, Sinikka Vaitniemi ja Soili Turkkinen.Vastaanottamassa apulaisosastonhoitaja Kristiina Onikki ja osastonhoitaja Maria Sukanen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------