Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LC Lempäälä

Korona-ajan ohjeistus

TERVETULOA TANSSIMAAN NURMEN LAVALLE


TULETHAN VAIN TERVEENÄ! VÄLTETÄÄN TUNGOSTA

Huomioi toiset ja pidä riittävä etäisyys muihin kuin oman seurueesi kuuluviin. Asiakkaillamme on anniskelualueella oltava istumapaikka pöydän ääressä. Älä istu toisten pöytään ilman lupaa, äläkä siirrä tuoleja pöydästä toiseen.

 

MUISTETAAN HYGIENIA

Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla, peitä suu kyynärtaipeella. Käsidesiä löytyy kaikilta sisäänkäynneiltä ja myyntipisteiltä.
Käsienpesu WC-tiloissa lavan piharakennuksessa.
Huolehdimme tehostetusti tilojen ja kosketuspintojen hygieniasta.
Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Maskeja saatavana lavalla.

TARJOILUSSA TOIVOMME, että hakiessasi tarjottavia myyntitiskeiltä, odotat rauhassa vuoroasi ja huomioit muut asiakkaat. Huomio erilliset kahvio- ja anniskelutilat.

 

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissamme erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, henkilökuntamme muistuttaa ja auttaa ihmisiä turvavälien pitämisestä. Tarvittaessa henkilökuntamme puuttuu asiattomaan käytökseen ja ohjeistaa oikeaan toimintaan. Jos ohjeita ei noudateta, on henkilökunnalla oikeus poistaa asiakas tiloista.

LAVAN HENKIKLÖKUNTA

Noudattaa erityisen tarkkaa hygieniaa kaikissa työvaiheissa

Työskentelee vain terveenä

Noudattaa annettua turvaväliä asiakkaisiin

On perehtynyt omavalvontasuunnitelmaan ja sitoutunut noudattamaan sitä.

 

Tämä on tiivistelmä tartuntatautilain 58 a §:n 5 momentissa edellytetystä suunnitelmasta koronataudin leviämisen ehkäisemisestä Nurmen lavalla. Saat pyytäessäsi omavalvontasuunnitelman nähtäväksesi.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin