Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LC Lempäälä

LC Lempäälä joulupolulla Kuokkalan koululla

Kuokkalan koulu jatkoi LC Lempäälän vanhaa joulupolkuperinnettä järjestämässään joulupolkutapahtumassa lauantaina 16.12.2017.  Alkuperäisen joulupolun perinteen mukaisesti Soile ja Hannu Turkkinen olivat tietenkin mukana Soilen aplikaatiotöiden ja eri maiden joulua kuvaavien asetelmien ja kertomusten kera.

 

Lasten päähuomion sai osakseen luonnollisesti vanha kunnon joulupukki (ihan oikea pukki, sama kuin klubimme joulupoluissa) ja piparitonttu, leivonnaiset ja kahvi tekivät kauppansa kahviossa.

 

Ulkona oli myynnissä myös makkaraa ja hernekeittoa, joka oli LC Lempäälän lahja järjestäjille.  Soppatykki porisi klubipresidentti Ilpon pihassa aamu kahdeksasta saakka.  Turkkisen Anttin valvovan silmän alla ja mestari Kiviahon ohjein saatiin kello 15 mennessä valmiksi ihan maittava keitos, joka vielä onnistuttiin siirtämään Kuokkalan koulun pihaan liukkaasta kelistä huolimatta.

 

Hyväksi keittoa kehuttiin ja lopussa ämpärikaupalla ostettiin.  Tosin rokkaa maistamasa käynyt Rautakorven Ilkka huomasi, että ohjeen mukainen meirami oli jätetty keitoksesta pois, eikä sen vuoksi antanut keittoporukalle ihan täysiä pisteitä. 

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin